Douche wand Beek en Donk

Douche wand? Wij helpen u in Beek en Donk!

Douche wand voor Eindhoven en Zuid-Oost Brabant

Douche wand in Eindhoven en omstreken nodig? Glashandel in Eindhoven werkt uitsluitend met erkende glaszetters en biedt een 24 uurs Glasservice. Van het plaatsen van de nieuwe ruit tot de afhandeling met uw verzekeraar, inclusief maximaal 15 jaar garantie.

Ruitbreuk is vaak als onderdeel van een woonverzekering meeverzekerd. Wij werken samen met alle grote verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met de verzekering afgehandeld. Ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen voor een zéér scherpe prijs.

Voor douche wand belt u deze middag 040-2319767! Ook bij calamiteiten staat onze monteur 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar.

Jarenlange ervaring

Glashandel Eindhoven is een ISO gecertificeerd glaszettersbedrijf en levert naast enkelglas, dubbelglas en isolatieglas ook veiligheidsglas en andere glassoorten. PKVW erkend en wij plaatsen douche wand volgens de NEN norm, ISO gecertificeerd. Dat geeft u 100% zekerheid dat de ruit goed geplaatst is en bent u verzekerd van maximaal 15 jaar fabrieksgarantie. Problemen zoals scheuren en lekkages worden hierdoor voorkomen.

Onze servicewagens in Eindhoven en Zuid-Oost Brabant hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw glasreparatie vaak meteen uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Offerte of advies nodig?

Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten glas die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen?
Bel direct 040-2319767. Dag en nacht bereikbaar!

Glasschade herstellen in Beek en Donk?

Heeft u glasschade of renovatieplannen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 040-2319767. Bij ons regelt u een reparatie of offerte snel en gemakkelijk!

Binnen 30 minuten zijn wij ter plaatse! Dus heeft u ruitschade of renovatieplannen in Beek en Donk en wenst u snel glasherstel, bel ons. Onze glaszetters werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn elke dag bij u in de buurt om glasreparaties uit te voeren. Wij leveren gecertificeerde woningbeveiliging conform Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW.

Direct hulp in Beek en Donk
Na uw melding komen we direct in actie en zijn we meestal binnen 30 minuten bij u ter plaatse. Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 040-2319767

Glashandel Beek en Donk helpt u met de vervanging of renovatie van:

  • Dubbelglas
  • Isolatieglas
  • Glazen deuren
  • Vensterglas
  • Zonwerend glas
  • Glas in lood
  • Spiegels
  • Acryl Plexiglas

Top advies, snel op locatie in Beek en Donk

Onze glasspecialist weet exact welke glassoorten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze.

Bel deze middag nog met 040-2319767 en we helpen je direct.

Wij helpen u in de gehele 040 regio en omgeving, dus ook in: Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Best, Veghel, Deurne, Waalre, Hilvarenbeek, Tilburg, Wilhelminadorp, Valkenswaard, en uiteraard in 5741 CE Beek en Donk.

Glasschade melden of glas bestellen in Beek en Donk?

Dubbel glas bestellen of zoekt u douche wand in Beek en Donk?

040-2319767