Al 25 jaar uw glashandel in Eindhoven

Dag & nacht lokaal tarief

Naast onze bekende 24/7 glasschade service leveren wij als glashandel in Eindhoven. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen en/of vervangen van winkelruiten, spiegels, sierglas, veiligheidsglas en isolatieglas tot douchecabines en keukenachterwanden.

Niet alleen voor glasschadeherstel, maar gewoon ook heel goed en scherpgeprijsd bij renovaties en nieuwbouw. Bel en vraag een gratis prijsopgave aan!

Glasschade? Prijs opvragen!

Glashandel in Eindhoven staat voor advies op maat. Uw wensen zijn uniek en onze oplossingen vanzelfsprekend ook. Bij u geleverd en gemonteerd door professionele glaszetters en alles voor transparante tarieven.

Voor vragen, advies en vrijblijvende offertes belt u met . Bij glasschade kunnen we binnen 30 minuten bij u zijn.

Exclusief geselecteerde Partners

Glashandel Eindhoven werkt exclusief samen met geselecteerde partners. Deze partners zijn specialist in de gezochte werkzaamheden en treden op als leverancier en uitvoerder van deze werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden door hen uitgevoerd, glashandel eindhoven treedt puur op als intermediair in het bij elkaar brengen van klant en leverancier.

Bij uitvoer van de werkzaamheden is dan ook een overeenkomst van toepassing tussen klant en leverancier en zijn derhalve de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing van de gebelde/gekozen leverancier.

Onze glaszetters zijn dag en nacht onderweg